Hinnasto

Hinnasto on voimassa yksityisasiakkaille toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Maksutapoina meillä käy kaikki maksukortit, mobilepay, paypal, postiennakko sekä Klarna.

Pienkorjaus 39€
Nopeat ja helpot korjaustyöt veloitetaan edullisena pienkorjauksena.

Perushuolto 59€
Hinta sisältää kuntotarkistuksen, käyttöjärjestelmän ja laiteohjainten päivittämisen, perusteellisen puhdistuksen sisältä ja ulkoa sekä mahdolliset korjaussuositukset. Tällä saat hitaan tietokoneen toimimaan nopeammin!

Käyttöjärjestelmän uudelleenasennus 79€
Käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksella on yleisin korjaus silloin, kun tietokoneessa on lukuisia ongelmia tai haittaohjelmia, se ei käynnisty tai se on hidastunut merkittävästi. Käyttöjärjestelmän uudelleenasennus palauttaa tietokoneen tehdasasetuksiin ja samalla päivitetään uusimmat laiteohjaimet sekä puhdistetaan tietokone.

SSD-levyn vaihto ja käyttöjärjestelmän asennus 129€
Perushinta sisältää 240GB SSD-levyn sekä käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksen. Suuremmat levyt lisämaksusta. SSD-levyllä nopeutat vanhan tietokoneen toimintaa merkittävästi!

Kannettavan tietokoneen näytön vaihto alk. 159€
Hinta sisältää uuden näyttöpaneelin ja vaihtotyön. Ilmoita meille laitteesi tiedot tästä linkistä tai chatin kautta, niin laskemme sinulle hinnan!

Vikadiagnoosi ja korjausarvio 49€
Tuntemattoman vian diagnosointi ja korjauskustannusarvion tekeminen. Ei veloiteta, mikäli laite korjataan lopulta meillä. Vakuutuslausunnosta veloitetaan lisäksi +20 euroa. Vakuutuslausunnon hinta on yleensä mahdollista hakea vakuutusyhtiöltä. 

Tiedostojen varmuuskopiointi 69€
Tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointi tietokoneelta. Yleensä tiedostojen siirto onnistuu vaikka tietokone olisi rikki. Hintaan sisältyy 32GB USB-muisti. Mikäli suurempi tallennustila tarvitaan, lisätään tallennusvälineen hinta summaan. 

Työveloitus 60min 69€ / 15min 20€
Mikäli soveltuvaa tuotetta ei löydy suoraan palveluvalikoimasta, sovelletaan aikaperusteista veloitusta. Ilmoitamme sinulle arvioidun työajan ennen huollon sopimista. Minimiveloitus 60min, jonka jälkeen veloitetaan alkavalta 15 minuutilta. Tiedät huollon hinnan ennen työn suorittamista, yllätyskuluja ei pääse koskaan syntymään.

Postituspalvelu kannettaville tietokoneille
Nouto postista 9€
Kotiinkuljetuksella 15€
Meille voit toimittaa laitteesi huoltoon myös postituspalvelumme kautta, palvelemme koko Suomeen. Ole yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta, niin lähetämme sinulle ohjeet laitteen toimittamiseksi huoltoon. Laite on pakattava huolellisesti, ettei se vaurioidu kuljetuksen aikana. 

Pyydä tarjous laitteen korjaukselle
Saat vastauksen tähän osoitteeseen
Kerro mahdollisimman tarkasti mikä laitteessa on vikana ja mitä on tapahtunut.
Kerro tässä mahdolliset lisätiedot ja kysymykset.